Vin til gazpacho

Vin til gazpacho

Gazapcho er en spansk tomatsuppe der traditionelt serveres iskold. Den er som regel godt krydret bl.a. med rå hvidløg. Det er uden tvivl en hvidvin der bør ledsage denne suppe.

Hvidvin til gazpacho

Der skal sødme og syre til for at harmonere med tomaterne og dæmpe de krydrede aromaer. En fransk hvidvin på gewurztraminer, har den fornødne aromatiske, krydrede og søde smag og vil passe perfekt. Eller prøv en vin på sauvignon blanc druen - enten fra Østrig eller New Zealand.

Eller prøv en sherry

En fino sherry vil også passe rigtig fint. Den har en lidt højere alkoholprocent, hvilket fint vil hamle op med den skarpe hvidløg.

Du kan læse lidt mere genrelt om vin til suppe her.

Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.