Vin til melon og skinke

Vin til melon og skinke

Der er mange der serverer skinke med melon som forret eller appetitvækker. Der bruges typisk en lufttørret og saltet skinke (f.eks. parmaskinke). Det salte og søde passer godt med en vin med friskhed og frugtsødme. Hvidvin og rosévin er det absolut bedste match.

Hvidvin til melon og skinke

Hvidvinen der vil passe godt til retten, er en frugtig vin med frugtsødme. Den skal ikke være for kraftig, da den så vil overdøve smagene. Prøv en østrigsk vin på grüner veltliner druen eller en tysk grauburgunder (pinot gris), der begge har den fornødme saftighed, friskhed og passende sødme.

Rosévin til melon og skinke

Rosévin vil også passe godt til denne ret. Prøv en østrigsk rosévin på zweigelt druen. Denne prisvindende vin har en rigtig god balance mellem det friske og den frugtige bærsmag med en tilpas sødme. Den er også oplagt at starte med, inden retten serveres. Den er indbegrebet af en læskende skøn rosé!

Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg
Tilgængelig
Rosé

Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Læskende østrigsk rosévin på den lokale drue zweigelt. God til fjerkræ, gris/svinekød, aperitif og bare læskende en skøn sommerdag.
Grüner Veltliner Ried NEUBERG
Tilgængelig
Hvidvin

Grüner Veltliner Ried NEUBERG

0 Review(s) 
129,00 kr.
Helt fantastisk anmelderrost østrigsk hvidvin på grüner veltliner druen. God til svinekød/gris, lyst kød, grillet fisk, sushi og vegetariske retter.
Becker-Landgraf, Grauer...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Grauer Burgunder

0 Review(s) 
2 Anmeldelser
119,00 kr.
Saftig og frugtig tysk hvidvin på grau burgunder (pinot gris) druen. God til svinekød, kylling, kalvekød, vildt/fasan, risotto, pizza, grøntsags retter, suppe, asparges, svampe, jomfruhummer, salater, aperitif og milde oste
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.