New Zealandsk hvidvin

Grønne druer til hvidvine

New Zealand er kendt for at producere hvidvine med masser af friskhed og frugt smag. Klimaet med kølige nætter kombineret med varme solskinsdage og saltede havbriser, giver lækre, sunde og friske vine med en perfekt balance. Hvidvinsdruen der er mest benyttet er sauvignon blanc. Det er en ret let-genkendelig drue når det kommer til dens aromaprofil, der bærer tydlig præg af hyldeblomst, passionsfrugt, solbærblade og stikkelsbær.

På New Zealand er der 10 forskellige vinområder, der fordeler sig på 50.000 hektar jord. Der anvendes 25 forskellige druesorter - både grønne og blå. I den nordligste del af New Zealand er jorden egentlig for frugtbar til at dyrke vinavl. Der er alligevel nogle vinproducenter der trodser dette og laver herlige rødvine. I den sydlige del har vinområderne Marlborough, Cangerbury og Otago med den kalkrige jordbund, optimale forhold til at dyrke hvidvin.

Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.