Harewood, Munda Biddi

Harewood, Munda Biddi

1 Anmeldelser
11870
På lager
109,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, mørkt vildt, kalvemørbrad, okse og krydret mad.

 

Denne australske vin, der har vundet flere priser, er lavet på shiraz druen. Den har en fyldig smag af blommer, chokolade, modne bær og vanilje. I glasset finder man duftnoter af brombær, kaffe, kirsebær, peber og violer. Eminent vin til et godt stykke kød.

En enorm saftig shiraz fra Blackwood Valley, der minder om et område ved Middelhavet, men er beliggende ca. 300 km syd for Perth i det sydlige Australien. Man finder der grønne dale, brusende floder - med vinstokke midt i det hele. Munda Biddi er lavet på perfekt modnet druer. De gærer på rustfrit stål og får en duft i glasset af fuldmodne brombær, vilde kirsebær, viol, sort peber, en smule espresso og vanilje fra fadlagringen.

Den prisvindende vinmager, Kellie har givet sig selv den udfordring at lave små unikke batch-vine, der afspejler de vildt forskellige jordbunde og klimatiske forhold i området. Det opfylder han til fulde og mestrer også at give sine vine en frisk "coolness" og fuld modenhed. Han har med denne vin skabt en sand allrounder - prøv den!

Anmeldelser

★★★★★ Finansbureauet:
"Klassisk skåret australsk Shiraz med røg og peber i næsen og varm mund med animalske toner og snert af hvid peber, salmiaklakrids og mørk chokolade. Godt køb til prisen".

★★★★ Ekstra Bladet:
"En let og unddommelig vin i stilen med umiddelbar bærsmag og kun lette fadtoner. En saftig og rimelig fyldig vin med en mellemlang eftersmag".

★★★★★ James Halliday:
"Outstanding Winery".

Australsk vin

Australien laver generelt store, imødekommende vine med masser af eksotiske frugter i duft og smag. De har ofte en høj alkoholprocent og masser af smag og kraft. De er kendt for at lave smagfulde, let-drikkelige, gode og kommercielle vine - og vælger ofte lidt "sjove etiketter" på flaskerne.

Se også vores australske hvidvine her.

Årgang
2016
Druesort
Shiraz
Land
Australien
Alkohol
14,5 %
Mad
Grill-mad, kalvemørbrad, okse og krydret mad
Glas
Nydes af store rødvinsglas
Temperatur
18 grader
Skruelåg
Ja
1 Anmeldelse

Fyldig og rund
Lækker og fyldig vin med masser af frugtighed.

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.