Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
På lager
149,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.

 

Cremet og samtidig frisk californisk hvidvin med smag af eksotiske frugter og fersken. Dejlige dufte møde næsen i form af ananas, citrus, grønne æbler og melon. En fantastisk og god allround vin til mad - men fungerer også fint uden!

Vinene produceres i Californiens Central Coast-område, der ligger på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco. Klimaet i området er meget varierende, hvilket passer godt med at de kølige zoner er gode til at producere denne chardonnay og deres pinot noir vin, mens de varmere zoner er perfekte til zinfandel druen.

Anmeldelser

Finansbureauet giver ★★★★★ 
"Frisk og overraskende sprød californisk Chardonnay med klassiske noter af eksotisk frugt i både næse og mund og med et strejf af såvel citrus som fersken i den lange elegante eftersmag. Super køb til prisen".

Vinavisen giver ★★★★★ 
"Unoaked" står der på etiketten - denne hvidvin har altså ikke ligget på eg. Den har da også en let, frisk og ren smag af druen Chardonnay. Tør, fin krydring og en lille druesødme. Flasken har skruelåg".

95 Point Wine & Spirit

95 Point California State Fair”Best Value” Wine.

Årgang
2017
Druesort
Chardonnay
Land
USA, Californien
Alkohol
13,5 %
Mad
Fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
12-14 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.