Cline Cellars, Zinfandel

Cline Cellars, Zinfandel

1 Anmeldelser
05500111835
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frugtig og let krydret californisk rødvin på zinfandel druen. God til grillet svinekød, grillet kylling, lam, pizza og krydret mad.

 

Virkelig behagelig, blød og frugtig californisk rødvin på zinfandel druen. Den har en dejlig duft af modne kirsebær, brombær og blommer. Med smag af moden frugt, let krydret med nuancer af vanilje og bløde tanniner, er den harmonisk og behagelig afrundet. Den er drikkeklar som ung, men får lidt mere kompleksitet og personlighed med lidt alder.

Denne zinfandel, er lavet på druer fra flere paraceller i det klassiske zinfandel område Lodi, der er beliggende i den indre del af Californien. Paracellerne i området har nogle af de ældste vinstokke og er kendt for nogle af de bedste vine i Californien. Når der står "Old Vines" på etiketten skyldes det, at vinhuset Cline henter sine druer fra familieejede vinmarker, der har gået i arv i generationer og har været beplantet siden 1940érne og 1960´erne.

Med druer fra så gamle vinstokke, er det en udfordring at smagene og tanninerne ikke tager overhånd. Druerne bliver derfor afstilket og let mast, så snart de ankommer til kælderen. Gæringen foregår på ståltanke og modner herefter i 8 måneder på franske fade (35% på nye mellem ristede fade). Dette giver vinen den delikate profil med nødde og vanilje noter.

Årgang
2018
Druesort
Zinfandel
Land
Californien, USA
Alkohol
14,5%
Mad
Grillet svinekød, grillet kylling, lam, pizza, krydret mad
Temperatur
16-18 grader
1 Anmeldelse

Indsmigrende og aromatisk zinfandel
Dejlig blød, rund og velduftende rødvin. Koncentreret og harmonisk i smagen med mindelser om mørkerøde kirsebær. Ikke så kraftig og krydret som nogle zinfandel-vine, men med en indsmigrende velsmag, der gør den egnet både til et glas i utide og som ledsager til et godt måltid.

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.