Vistamar, Brisa Carmenera

Vistamar, Brisa Carmenera

1 Anmeldelser
19958
På lager
89,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Lækker chilensk rødvin lavet på druen carmenere. God til Kødretter, gris, kalv, fjerkræ, pastaretter og "bøf bearnaise".

Dette er en vin med en elegant smag af frugt, jordbær og ribs. Brisen fra Stillehavet, giver vinen en skøn friskhed. En rigtig god madvin!

Rødvinen er lavet på druen carmenere, der nærmest er blevet Chiles bud på en nationaldrue. Vine på carmenera har ofte et lidt urtekrydret præg, der gør den særdeles god til kødretter, der er krydret med urter, gris, kalv, pastaretter og er en af de få vine der er god til en bøf med bearnaisesauce. Den vil også gøre det godt til forskellige pølser. Carmenere har generelt noter af tæt, saftig blommefrugt, syltede brombær, lidt vanilje og frisk espresso.

Samme vinhus laver også en skøn rødvin på merlot druen.

Chile og vin

Vine fra Chile er både lavet på lokale og internationele druer. Klimaet i Chile er virkelig gunstigt for vindyrkerne. De er generelt gode til at producere både rødvine og hvidvine. I vinverdenen bliver Sydamerika kaldt for Nye Verden. Dette til trods for at de har produceret vine siden det 16. århundrede. De går også under betegnelsen "Øversøiske vine".

Årgang
2016
Druesort
Carmenere
Land
Chile
Alkohol
13 %
Mad
Kødretter, fjerkræ, gris, kalv, pastaretter, "bøf bearnaise"
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
12-14 grader
Skruelåg
Ja
1 Anmeldelse

Dejlig blød og venlig rødvin
God rødvin som passede perfekt til simremad

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.