Montes, Cabernet sauvignon

Montes, Cabernet sauvignon

05940112135
På lager
109,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Harmonisk og charmerende chilensk rødvin på cabernet sauvignon (85%) og merlot (15%) druerne. God til grill, gris, kalv, okse, lam, pastaret med kød og kylling.

 

Skøn og fyldig chilnsk rødvin med en flot og dyb rubinrød farve. I glasset er der en dejlig duft af røde bær, herunder kirsebær, jordbær og solbær samt syltede fraguter og bagværk. Smagen er fin afbalanceret og frugtig med toner af vanilje, bær og mørk chokolade. Samlet set en vin med god harmoni, friskhed og afrundede tanniner og dejligt fadpræg.

Vinen gærer på ståltank, efterfulgt af malolaktisk gæring. Herefter modnes ca. 45% af vinen 8 måneder på brugte, franske træfade, mens resten ligger på ståltanke. Vinen filtreres skånsomt inden aftapning.

Området Colchagua Valley

Colchagua Valley er sammen med Maipo Valley blandt de mest kendte vinområder i Chile. Det siges endda, at er Colchagua, lægger jord til Chiles bedste vine. Området blev da også i 2005 kåret til Worlds Best Wine Region af Wine Enthusiast. Området ligger ca. 180 km. syd for hovedstaden Santiago.

Vinmarkerne er hovedsagligt placeret ved foden af Andesbjergene, og selvom man er relativt tæt på ækvator (34. breddegrad er tættere end noget europæisk vinområde), køler Stillehavet området ned, og gør det perfekt til vindyrkning.

Chile og vin

Vine fra Chile er både lavet på lokale og internationele druer. Klimaet i Chile er virkelig gunstigt for vindyrkerne. De er generelt gode til at producere både rødvine og hvidvine. I vinverdenen bliver Sydamerika kaldt for Nye Verden. Dette til trods for at de har produceret vine siden det 16. århundrede. De går også under betegnelsen "Øversøiske vine".

Årgang
2019
Druesort
Cabernet sauvignon (85%) og merlot (15%)
Land
Chile
Alkohol
14,5%
Mad
Grill, gris, kalv, okse, lam, pastaret med kød og kylling
Temperatur
16-18 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.