El Chocolatero Forstør

El Chocolatero

Ny vare

Celler La Muntanya, Alicante

Næsen er domineret af modne kirsebær, brombær og blommer. Derudover en anelse krydret med urte-noter.

Smagen er dyb og kraftig, og bærtonerne fra næsen fortsætter for fuld kraft.

Fine afrundede tanniner og en blød syre.

Til sidst kommer lidt vanilje, kaffe og naturligvis chokolade aromaer.

Lagret 9 måneder på franske egefade.

50 % Monastrell (Mouvredre), 25 % Giró og 25 % Garnacha.

Flere detaljer

109,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NOGET MÅ DER GØRES, blev de to spanske vinentusiaster Toni Boronat og Juan Cascant enige om, da de for et årti siden oplevede, hvor mange topkvalitets vinmarker omkring hjemegnen Muro, der lagde navn til sjusket og uprofessionelt vinmageri trods druer i verdensklasse fra egnens gamle knortede vinstokke.

Hvorfor ikke samle druerne fra alle disse marker – nogle ikke større end en villahave – og få top vinmagere til at lave vinene? Som tænkt, så gjort…
I dag arbejder de med mere end 35 forskellige mikro-vinmarker i området omkring Alicante.
Nogle stokke er over 100 år gamle, så det er et decideret kulturarvsprojekt Celler de Muntanya er ude i!
Vi kan nu præsentere en bæredygtig og økologisk ansvarlig vin fra Celler de Muntanya med imponerende anmeldelser fra førende vinpublikationer, herunder Guia Penin. Vinøs kulturarv, så det kan smages!

Reviews

Write a review

El Chocolatero

El Chocolatero

Celler La Muntanya, Alicante

Næsen er domineret af modne kirsebær, brombær og blommer. Derudover en anelse krydret med urte-noter.

Smagen er dyb og kraftig, og bærtonerne fra næsen fortsætter for fuld kraft.

Fine afrundede tanniner og en blød syre.

Til sidst kommer lidt vanilje, kaffe og naturligvis chokolade aromaer.

Lagret 9 måneder på franske egefade.

50 % Monastrell (Mouvredre), 25 % Giró og 25 % Garnacha.