Zinck, Gewurztraminer

Zinck, Gewurztraminer

14759
På lager
159,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".

Skøn hvidvin, der er 100 % økologisk fra den prisvindende Alsace-vinmager Philippe Zinck. Noter af ananas, litchi, salvie, sæbe og rosenvand, Den er aromatisk rig, som en klassisk gewurztraminer, men også perfekt afbalanceret. Vinen er en god ledsager til indisk mad, mad fra Thailand, Malaysia og til "allround ost".Sød og syrefattig vin, der passer med krydret mad - især ingefær (også chili).

Philippe Zinck vandt "Decanter International Award 2014".

Her finder du vores andre hvidvine.

Alsace

Alsace ligger i det nordlige Frankrig, tæt ved den tyske grænse og bjergkæden Vosgeserne. I hjertet af Alsace er der en række østvendte bjergudløbere, som udgør det ideelle miljø for vinstokke. Vinområdet i Alsace er især kendt for at producere rigtig gode hvidvine. De fleste af deres hvidvine, er lavet på kun én druesort. Der bruges forskellige druesorter i området, hvor de fire er kendt som værende "de ædle druesorter", som man kan producere grand-cru vine af. Disse druesorter er: riesling, pinot gris, muscat og gewurztraminer.

Årgang
2015
Druesort
Gewurztraminer
Land
Frankrig, Alsace
Mad
Krydret mad, indisk mad, thai mad, "allround ost"
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.