Zinck, Riesling

Zinck, Riesling

19551
På lager
159,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat.

Fransk hvidvin lavet på riesling druen der har en saftig og syrlig smag af citrus, kvæde og pære. I glasset er der duftnoter af citron, linje, salt, våde sten og æble. Der er tale om en skøn hvidvin, der både er kraftig og elegant på samme tid. En vin der er utrolig mad-venlig, hvilket er ret generelt med hvidvine på riesling druen.

Alsace-vinmager Philippe Zincks familiegård ligger i en af Alsaces smukkeste byer, Eguisheim ikke langt fra Colmar. Han har 20 hektar marker, hvor de lerede og vulkanske jorde dyrkes 100% økologisk. Philippe hader al kunstig manipulation i kælderen og forestrækker i stedet at lade vinene komme til udtryk udfra deres terroir-sprog.

Philippe vandt "Decanter International Award 2014".

Alsace

Alsace ligger i det nordlige Frankrig, tæt ved den tyske grænse og bjergkæden Vosgeserne. I hjertet af Alsace er der en række østvendte bjergudløbere, som udgør det ideelle miljø for vinstokke. Vinområdet i Alsace er især kendt for at producere rigtig gode hvidvine. De fleste af deres hvidvine, er lavet på kun én druesort. Der bruges forskellige druesorter i området, hvor de fire er kendt som værende "de ædle druesorter", som man kan producere grand-cru vine af. Disse druesorter er: riesling, pinot gris, muscat og gewurztraminer.

Elsker du franske vine? Her kan du finde alle vores franske hvidvine og franske rødvine.

Årgang
2017
Druesort
Riesling
Land
Frankrig, Alsace
Alkohol
12,5 %
Mad
Fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.