Hubert Beck gewurztraminer

Gewurztraminer Alsace, Hubert Beck

04001421635
På lager
139,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Aromatisk og sødmefuld Alsace hvidvin på gewurztraminer druen. God til aperitif, asiatisk mad, krydret og stærk mad, dessert, frugter og ost.

 

Spændende, karakterfuld og klassisk Gewurztraminer fra Hubert Beck i Alsace. Den har en skøn duft af hyldeblomst og masser af eksotisk frugt med et krydret parfumeret tvist. Smagen er fuld af frugtsødme med en tilpas lethed over sig. Vinen er halv-sød og egner sig godt til krydret og stærk mad, frugtige desserter - frugttærter, sorbetis og ost (især blåskimmelost).

Hubert Beck

Familien Beck har beskæftiget sig med vindyrkning siden 1579 og var oprindeligt et lille familieforetagende. Vingården er beliggende i den charmerende by Dambach-la-Ville i nærheden af byen Selestat. i 2010 solgte familien dog firmaet og de 8 ha økologisk dyrkede vinmarker til en erfaren vinmager fra samme by: Ruhlmann-Schutz, da ingen af Beck børnene ønskede at overtage. Ruhlmann-Schultz producerer idag vine på i alt 30 ha og er kendte og respekteret i området. Dog skal det siges, at det stadig er Hubert Beck, der har ansvaret for dyrkningen på 'sine' vinmarker.

Alsace

Alsace ligger i det nordlige Frankrig, tæt ved den tyske grænse og bjergkæden Vosgeserne. I hjertet af Alsace er der en række østvendte bjergudløbere, som udgør det ideelle miljø for vinstokke. Vinområdet i Alsace er især kendt for at producere rigtig gode hvidvine. De fleste af deres hvidvine, er lavet på kun én druesort. Der bruges forskellige druesorter i området, hvor de fire er kendt som værende "de ædle druesorter", som man kan producere grand-cru vine af. Disse druesorter er: riesling, pinot gris, muscat og gewurztraminer.

Årgang
2020
Druesort
Gewurztraminer
Land
Alsace, Frankrig
Alkohol
13%
Mad
Aperitif, asiatisk mad, krydret og stærk mad, dessert, frugter og ost (især blåskimmel)
Temperatur
8-10 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.