Hubert Beck, Riesling

Riesling Alsace, Hubert Beck

04000222035
På lager
125,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk og fyldig fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, skaldyr, fjerkræ, lam, suppe, lyst kød, vegetar retter og sushi.

 

Virkelig lækker hvidvin på riesling druen fra det nordøstlige franske vinområde, Alsace. Vinen er frisk og fyldig med en tilpas afbalanceret frugtsyre. I glasset er der en skøn duft af citrusfrugter - lime er tydelig, grønne æbler, mineralsk og en anelse tropiske frugter, herunder ananas, honningmelon og fersken. Smagen er fuld af citrus, friske grønne æbler og en snert af pære. En vin der er let at drikke og virkelig god til mad!

Hubert Beck

Familien Beck har beskæftiget sig med vindyrkning siden 1579 og var oprindeligt et lille familieforetagende. Vingården er beliggende i den charmerende by Dambach-la-Ville i nærheden af byen Selestat. i 2010 solgte familien dog firmaet og de 8 ha økologisk dyrkede vinmarker til en erfaren vinmager fra samme by: Ruhlmann-Schutz, da ingen af Beck børnene ønskede at overtage. Ruhlmann-Schultz producerer idag vine på i alt 30 ha og er kendte og respekteret i området. Dog skal det siges, at det stadig er Hubert Beck, der har ansvaret for dyrkningen på 'sine' vinmarker.

Alsace

Alsace ligger i det nordlige Frankrig, tæt ved den tyske grænse og bjergkæden Vosgeserne. I hjertet af Alsace er der en række østvendte bjergudløbere, som udgør det ideelle miljø for vinstokke. Vinområdet i Alsace er især kendt for at producere rigtig gode hvidvine. De fleste af deres hvidvine, er lavet på kun én druesort. Der bruges forskellige druesorter i området, hvor de fire er kendt som værende "de ædle druesorter", som man kan producere grand-cru vine af. Disse druesorter er: riesling, pinot gris, muscat og gewurztraminer.

Årgang
2020
Druesort
Riesling
Land
Alsace, Frankrig
Alkohol
12,5 %
Mad
Fisk, skaldyr, fjerkræ, lam, suppe, lyst kød, vegetarretter og sushi
Temperatur
8-10 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.