Albert Ponnelle, Signature Rouge

Albert Ponnelle, Signature Rouge

13078
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fransk let og saftig rødvin fra Bourgogne på druerne pinot Noir og gamay. God til milde oste, kalvekød, fjerkræ, charcuteri og lette retter/pølsebord.

 

Lækker silkeblød fransk rødvin på pinot noir og gamay druerne. Med denne vin, får man virkelig meget "Bourgognevin" for pengene. Pressen har døbt vinen "Hverdagsbourgognen". Den er let, saftig og nem at drikke! Den har en duft af frugt, jordbær og kirsebær og smagen er frugtig og saftig.

Er du til en kølig let rødvin på terassen, er denne vin et virkelig godt bud!

Hvis du foretrækker en helt klassisk rød bourgognevin i særklasse, har vi en økologiske dyrket pinot noir vin - lavet på 100% pinot noir druer.

Anmeldelser

Henrik Bo Nielsen fra Information skrev:

“Prisen er mere end rimelig, for der er tale om et fint eksemplar af slagsen……Ofte skal man højere op i pris for at finde områdetypiske vine, men her er man aldrig i tvivl….Optimister bør købe stort ind…årets terrassevin er fundet".

Samme vinhus har også en hvidvinsudgave i samme stil: masser af Bourgogne-vin for pengene. Prøv deres hvidvin på chardonnay druen.

Druesort
Pinot Noir, Gamay
Land
Frankrig, Bourgogne
Alkohol
12,5 %
Mad
Milde oste, kalvekød, fjerkræ, charcuteri, lette retter/pølsebord
Temperatur
12-14 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.