La Balade de Coline, Vaucluse

La Balade de Coline, Vaucluse

24762
På lager
89,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Prisvindende Cötes Du Rhône rødvin på druerne grenache, carignan og syrah. Fløjlsblød og letdrikkelig. God til kalv, gryderetter, gris og lam.

 

Skøn fransk rødvin fra Côtes du Rhône i det sydlige Frankrig. Lavet på druerne grenache, carignan og syrah. En velbalanceret og fløjlsblød vin med smag af boysenbær, engelsk lakrids, tobak og skovbær. I glasset får man duftnoter af frugt, hyben, jordbær, rosmarin og peber.

Dette har anmelderne skrevet:

★★★★★ Vinavisen
Til prisen er denne rødvin en god oplevelse. Det er en ret let vin på druerne Grenache, Syrah og Carignan med saftig frugt og en lille sødme. En meget anvendelig vin.

★★★★★ Politiken, Testvinder Politiken 2015: "Enkel, middelfyldig og harmonisk rødvin med moden mørk bærfrugt og et let krydret præg. Ligefrem stil med behersket tannin og fin tæthed og balance".

★★★★★ Berlingske, Testvinder i Berlingske 2015: "Behagelig og nærmest most-agtig duft i beaujolais-genren. Forbavsende let og floral rhône-vin med en lille fin frugtsødme på toppen".

Côtes du Rhône

De fleste vine herfra er lavet på en blanding af druerne grenache, syrah, mourvèdre og carignan. Rødvinene er mellemfyldige og indeholder ikke meget syre. De er meget populære i Danmark, er meget "madvenlige" og passer til mange danske retter med gris, kalv, grillmad og lam.  

Se udvalget af vores franske rødvine her.

Årgang
2018
Druesort
Grenache (90%), carignan (5%) og syrah (5%)
Land
Frankrig, Cotes Du Rhone
Alkohol
12,5 %
Mad
Kalv, gris, gryderetter og lam
Temperatur
16-18 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.