Domaine Fagot Monthelie Rouge

Domaine Fagot Monthelie Rouge

21228
På lager
269,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Intens og fløjsblød fransk rødvin på pinot noir druen. Den er god til fuglevildt, gris, kraftige retter med kylling, fjerkræ, kalv, risotto og dyrekølle

 

Flot rubinrød pinot noir fra Bourgogne i Frankrig. Elegant fløjsblød vin med høj syre, medium alkohol og fine silkeagtige tanniner. Dejlig smag af lette røde bær, en anelse bage krydderier og toast fra den nænsomme brug af franske egetræs fade. Duftnoter af ribs, modne jordbær, kirsebær, bagekrydderier og toast.

Jean-Charles Fagot er 3. generation i familien der dyrker vin i Chassagne-Montrachet. Han har fulgt i sine forfædres fodspor, ved at gå på "Lycee Viticole de Beaune", som er områdets prestigefulde vinskole. Jorden dyrkes efter bæredygtige principper og vinene vinificeres traditionelt og med 12-14 måneders fadlagring.

Denne vin er et sandt Bourgogne-kup! Nabo kommunen er Volnay, der koster det dobbelte. Så dette mindre kendte område giver fuld valuta for pengene - uden at der er gået på kompromis med smag og kvalitet.Årgang
2017
Druesort
Pinot Noir
Land
Frankrig
Alkohol
13 %
Mad
Fuglevildt, gris, kraftige retter med kylling, fjerkræ, kalv, risotto, dyrekølle
Glas
Bourgogne glas
Temperatur
14 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.