Armani, Terre di Gioia

Armani, Terre di Gioia

21252
På lager
89,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk, aromatisk og sprød italiensk hvidvin på pinot grigio (pinot gris) druen. God til fisk, risotto, aperitif, asparges, pasta retter og krydret mad.

 

Frisk og lækker italiensk pinot grigio hvidvin. I glasset møder man en skøn duft af ananas, blomster, mandler, pære og melon. Det er en meget let-drikkelig vin med skøn smag af noget eksotisk, floralt, friskhed, passionsfrugt og melon. I Italien drikker de vinen til mad - hvilket vi kun kan give dem ret i!

Tilbage i 1607 købte Domenico Armani et stykke land i Adige-dalen med træer og druestokke. Så i mere end 400 år har Armani-familien haft vinproduktion, hvilket har givet dem god viden og erfaring. Geografisk befinder vi os midtvejs mellem Gardasøen og Verona. Vin familien laver vine under flere forskellige navne, herunder Terre di Gioia. Stilmæssigt læner de sig både op af de nordlige italienske vine - men også op af de helt klassisk Veneto-vine.

Vinområdet Veneto

Veneto ligger i det nordøstlige Italien og er den tredje mest producerende vinregion i Italien - kun overhalet af Piemonte og Tocscana. Området er kendt for deres Valpolicella vine, herunder Amarone og Ripasso - men også for at producere tørre hvidvine.

Årgang
2018
Druesort
Pinot grigio
Land
Veneto, Italien
Alkohol
12,5 %
Mad
Aperitif, fisk, asparges, risotto og krydret mad.
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.