Barbera d´Alba

Barbera d´Alba

20127
På lager
189,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Italiensk rødvin fra Piemonte på barbera druen. God til kalvemørbrad, grill-mad, svampe- og pastaretter. Vinavisen og Ekstra Bladet giver den ★★★★★.

Frugtig og saftig rødvin fra Piemonte i det nordlige Italien. Den har dyb, ren smag af frugtsyre, kirsebærsten og er tannin-rig med en vedholdende og lang eftersmag. Fadbehandlingen giver den en herlig cremethed. I glasset dufter man røde bær, urter og vanilje.

Barbera fra 30 år gamle stokke lagret udelukkende på fad, får den rene kirsebærfrugt til at træde i karakter. En virkelig letdrikkelig og charmerende barbera-vin. Huset der er familiedrevet og går i arv, har altid taget druen alvorligt og kan med rette være stolt af resultatet. De har 7,5 hektar af La Morras bedste marker.

Vinhuset laver udover denne barbera rødvin også nogle helt fantastiske Barolo vine. På 6 af deres 7,5 hektar, dyrkes nebbiolo druer, der bruges til Barolo vine.

Anmeldelser

Vinavisen giver ★★★★★

Ekstra Bladet giver ★★★★★

Piemonte

Piemonte ligger i det nordlige Italien og er en af de bedste vinregioner i landet. Områderne har hver deres primære druesort. Druesorterne er derfor den nemmeste måde at adskille områderne på.

Piemonte er omkrandset af bjergkæderne Alperne og Appenninerne. Der er stor højdemæssig diversitet i Piemonte, hvilket også udmønter sig i temperaturforskelle. Bjergkæderne og dalen skaber den meget omtalte tåge, som præger Piemonte i efteråret. Hele dalen er simpelthen dækket af et tæppe af tåge. Dette er gavnligt for for modningen af druerne.

Barbera er den mest udbredte drue i Piemonte, idet den udgør mere end halvdelen af hele vinarealet i regionen.

Årgang
2016
Druesort
Barbera
Land
Italien, Piemonte
Alkohol
15 %
Mad
Grill-mad, kalvemørbrad, pastaretter, svampe-retter
Temperatur
14-16 grader
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.