Cooperative Tra Produttori, Nebbiolo

Cooperative Tra Produttori, Nebbiolo

28031
På lager
149,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Spændende og harmonisk italiensk rødvin på nebbiolo druen. God til kalv, kylling, italiensk mad, pastaretter, lyst fuglevildt, gryderet, lam, trøffel og faste oste.

 

Spændende og harmonisk italiensk rødvin på nebbiolo druen. I glasset er der en forførende duft af hindbær, lakrids, moreller og pibetobak. Smagen er helt i top - i bedste "klassiske nebbiolo-stil" med masser af bær, frisk frugt smag og behagelige tanniner. Vinen er yderst afbalanceret, kompleks og en sand fornøjelse at drikke. Man får virkelig meget nebbiolo vin for pengene!

Årgang 2016 er ikke fadlagret, hvilket giver en vin der er meget "ren" og umiddelbar. Området omkring Barolo er bakket og utroligt smukt. Nebbiolo er hoveddruen i dette område, der rent klimamæssigt er perfekt til vellykket dyrkning af netop denne drue. Vinen er produceret i kommunen Langhe og slægtsskabet med Barolo er tydeligt.

Piemonte

Piemonte ligger i det nordlige Italien og er en af de bedste vinregioner i landet. Områderne har hver deres primære druesort. Druesorterne er derfor den nemmeste måde at adskille områderne på.

Piemonte er omkrandset af bjergkæderne Alperne og Appenninerne. Der er stor højdemæssig diversitet i Piemonte, hvilket også udmønter sig i temperaturforskelle. Bjergkæderne og dalen skaber den meget omtalte tåge, som præger Piemonte i efteråret. Hele dalen er simpelthen dækket af et tæppe af tåge. Dette er gavnligt for modningen af druerne.

Årgang
2016
Druesort
Nebbiolo
Land
Piemonte, Italien
Alkohol
14%
Mad
Kalv, kylling, italiensk mad, pastaretter, lyst fuglevildt, gryderet, lam, trøffel og faste oste
Temperatur
16 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.