Dignitat, Cava, Semi Seco

Dignitat, Cava, Semi Seco

1 Anmeldelser
12448
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Semi Seco er en halvtør spansk cava, lavet på marcabeo, xarello og parellada druerne. God til fisk, lette, frugtige desserter eller som aperitif med lidt sødt til.

 

Denne spanske cava har en frisk smag af, floral, frugtsødme, hvide frugter og Mineralsk. Den er lavet af 25% Macabeo, som giver flot aroma og balanceret frugt, 50% Xarello der bidrager med sin dybde og fylde og 25% Parellada der tilfører friskhed, elegance og den rette frugtsyre.

1. gæring er sket på temeperaturkontrollerede ståltanke, 2. gæringen som foregår på flasken, sker over 40 dage med efterfølgende lagring i 1 1⁄2 år. Efter at have befriet cavaen fra bundfald tilsættes dosagen, og restsukker indholder er i denne cuvée 23 gr. pr. ltr. Semi Secco er dermed en halvtør cava, stadig med frugten og de friske små bobler i behold. En udsøgt let krydret frugt dominerer smagsbilledet. 

Cava fra denne producent findes også i en mere tør version - cava brut.

Cava Dignitat

Det familieejede Cava Maschas der står bag Dignitat, hører til blandt de 5 bedst rangerede Cava-producenter, ifølge champagneguruen Tom Stevenson, der giver den 75 point. Cava´en laves på Monsarras ejendommen, der er beliggende ca. 40 km syd for Barcelona. Her er 42 hektar vinmarker plantet med de bedste druer til Cava produktion. Kældrene er top-moderne, og giver de bedste betingelser for tilblivelsen af høj-kvalitets Cava. Alle Cavaerne er lavet efter de bedste foreskrifter, med lang lagring - selv for de billigste typer. Her går man ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller tiden det tager at producere den.

Dignitat

Helt tilbage i starten af 1900 tallet har Dignitat dyrket druer i Villafranca del Penedes. Under kyndig ledelse begyndte vineriet i 1920 at producere cava’er. Filosofien var dengang som i dag at lave cava’er af højeste kvalitet, og med en stor omhyggelighed i hele produktionen.

Druesort
Macabeu, parellada, xarello
Land
Spanien
Alkohol
11,5 %
Mad
Fisk, til lette, frugtige desserter eller som aperitif med lidt sødt til.
Glas
Nydes af champagneglas
Temperatur
6-8 grader
Dekantering
Trækkes op umiddelbart før den nydes.
1 Anmeldelse

Sprudlende og frisk
Skønne dejlige bobler

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.