• -30,00 kr.
Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

29360
På lager
129,00 kr. 159,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr

 

Denne hvidvin fra New Zealand er 100% økologisk med en frisk og saftig smag af citrus, lime og kalk. I glasset er der duftnoter af stenfrugt, citrus, lime og våde sten.

Vingården Rock Ferry blev grundlagt i 2005 af Tom og Fiona Hutchison. De købte vinmarker i Central Otago og Marlborough og omlagde til økologisk vinbrug. Vinmageren på Rock Ferry er den talentfulde vinmager Allan McWilliams, der har arbejdet i Australien, USA, Italien og ikke mindst på det legendariske Pomerol-slot Pétrus.

Anmeldelser

★★★★★ Michael Cooper:
"The stylish, tightly structured 2015 vintage (5*) was estate-grown at Rapaura and mostly handled in tanks; 12 percent of the blend was fermented with indigenous yeasts inseasone oak casks. Ripely scented and weighty, it is vibrant and intense, with tropical-fruit flavours to the fore, showing excellent delicacy anddepth, firm acid spine, barrel-ferment complexity and a crisp, lasting finish. A fresh, concentrated, har monious wine with strong personality".

Marlborough

Marlborough er et vindistrikt der ligger i den nordlige del af New Zealands syd-ø. Distriktet er mest kendt for sine hvidvine, lavet på druen sauvignon blanc. Disse vine er sprøde, friske og med en duft af hyldeblomst, tomatstilk og stikkelsbær. Det er en af de hvidvine, der er nemme at genkende på duften.

Se alle vores rødvin fra New Zealand på pinot noir druen her.

Årgang
2019
Druesort
Sauvignon Blanc
Land
New Zealand, Marlborough
Alkohol
13 %
Mad
Fisk salater, retter med tomater, tærter, gedeost og skaldyr
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.