Rock Ferry, 3rd Rock, Pinot Noir

Rock Ferry, 3rd Rock, Pinot Noir

15943
På lager
199,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Spændende og raffineret øko New Zealandsk rødvin på pinot noir druen. God til kalv, fugle vildt, fjerkræ, lette retter og milde oste.

 

Spændende og kompleks New Zealandsk rødvin på pinot noir druen. Vinen har en flot dyb farve og en forførende og tydelig duft af kirsebær, blomme, røde bær, skovbund og sød lakrids. Smagen er fyldig af røde bær, frugter, kalk og har bløde og silkeagtige tanniner med en behagelig lang eftersmag. Et virkelig lækkert glas pinot.

Vingården Rock Ferry blev grundlagt i 2005 af Tom og Fiona Hutchison. De købte vinmarker i Central Otago og Marlborough og omlagde til økologisk vinbrug. Vingården er beliggende nær bunden af New Zealands sydlige ø, i et af verdens sydligste vinregioner. Området er især kendt for deres produktion af pinot noir vine, hvilket 3/4 dele af markerne er beplantet med. Vinmageren på Rock Ferry er den talentfulde vinmager Allan McWilliams, der har arbejdet i Australien, USA, Italien og ikke mindst på det legendariske Pomerol-slot Pétrus.

Anmeldelser

★★★★★ Michael Cooper "Estate-grown at a high altitude siteat Bendigo, in the Cromwell Basin, the 2014vintage was matured in French oak barriques (25 per cent new). Deep and youthful in colour, it is mouthfilling, with rich, vibrant cherry, plum and dried-herb flavours, sho wing excellent complexity, and afairly firm finish. Powerful, withs trong personality, it’s well worth cellaring".

★★★★★ - Sam Kim´s Orbit

92/100 - Mike Benni, Wine Front

Central Otago

Området er en af verdens sydligste vinregioner og ligger omkring 45. breddegrad - på linje med Bordeaux i Frankrig. De har fastlandsklima idet de ligger i læ fra fugt og vind fra havet, hvilket er atypisk på New Zealand. De har kolde vintre og tørre og varme somre - ofte 30 grader og derover. 

Årgang
2014
Druesort
Pinot noir
Land
New Zealand
Alkohol
14%
Mad
Kalv, fugle vildt, fjerkræ, lette retter og milde oste
Temperatur
14 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.