Petra Unger Q Grüner Veltliner

Petra Unger Q Grüner Veltliner

13107
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Sprød og frisk østrigsk hvidvin lavet på grüner veltliner druen. God til fisk, forårsretter, sushi, lyst kød og aperitif.

Ultra livlig østrigsk hvidvin med en sprød, frisk, tør og kraftig mineralsk smag. I glasset er der duftnoter af frugt, kridt, mandel og mineralsk. En vin der er nem at drikke og som bare overrasker!

Vingården drives af Petra Unger, der overtog den i 1999 fra sine forældre. Hun råder over nogle af de bedste marker i regionen. Markerne er placeret på begge sider af Donau floden, der her er stejle og knoldede og giver vine med masser af sprødhed og mineralitet. Nætterne er kølige og Donaus nærhed sørger for en fantastisk varme regulering. Det er det helt perfekte klima til at producere vine på den østrigske nationaldrue grüner veltliner.

Samme producent laver også en anden variant af østrigsk hvidvin på grüner veltliner druen.

Kremstal

Kremstal er et af Østrigs klassiske vindistrikter, der spænder over flere forskellige slags terroir. Kremstal består dels af ret stenede skåninger ned mod Krems, dels af mere flade og løssholdige jorde på begge sider af Donau. Generelt er der tale om livlige og frugtige vine på Grüner Veltliner druen. Jordbunden og klippeskråningerne i området resulterer i tørre, friske og fyldige hvidvine. Generelt laves der i dette område meget elegante og mineralske hvidvine.

Årgang
2017
Druesort
Grüner veltliner
Land
Østrig, Kremstal
Alkohol
12 %
Mad
Fisk, sushi, forårsretter, lyst kød og aperitif.
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.