Dalva, LBV

Dalva, LBV

1 Anmeldelser
30459
På lager
169,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Elegant Late Bottled Vintage port, lavet på druerne tinta roriz og touriga nacional. God til chokolade, chokoladekage, desserter, og frugtige desserter. Vinavisen giver ★★★★★.

 

Denne LBV er både kraftfuld og yderst elegant med masser af sødme og fedme. Den har smag af chokolade, figen, hindbær og kirsebær. I glasset møder man duften af chokolade, kirsebær og moden frugt. Denne LBV er en yderst vellykket vin, der meget nemt kunne forveksles med en meget dyrere Vintage Port i en blindsmagning. Et scoop til prisen!

LBV betyder sent aftappet årgangsvin. Den tappes på flaske efter 4-6 års fadlagring. LBV er en Ruby type - hvilket også gælder for Vintage portvine.

LBV betyder sent aftappet årgangsvin, som tappes på flaske efter 4-6 års fadlagring.

Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er tydligvis blevet forbedret gennem årene. Husets dedikerede ambition er at tilhøre den bedste liga i Porto. De senere årtier har vist, at de er ved at nærme sig dette mål. Portvine fra dette hus, er alle af høj kvalitet - trods de budgetvenlige priser.

Anmeldelser

★★★★★ Vinavisen:
"Superlækker portvin, meget fyldig, med dejlig frugt og sødme, chokolade, figner - og uden alkoholiske kanter."

92 points Decanter
Dalva Late Bottled Vintage 2012 er blevet tildelt Sølv til Decanter World Wine Awards 2017. Juryen skriver: "Denne dybt farvefulde vin kommer til live med intense aromaer af kirsebær, chokolade og med en blid finish der vidner om en perfekt årgang med masser af frisk og komplekst frugt." Udover Sølv blev den tildelt hele 92 point af juryen.

Se også vores Tawny port, Ruby port og White port fra samme vinhus. Hvis du heller ikke kan få nok af portvin - så se vores skønne portvin pakke.

Årgang
2013
Druesort
Tinta roriz, touriga nacional
Land
Portugal
Alkohol
20 %
Mad
Chokolade, chokoladekage, desserter, og frugtige desserter
Glas
Portvinsglas eller hvidvinsglas
Temperatur
8-10 grader
Restsukker gram/liter
109
1 Anmeldelse

Fin portvin
Fantastisk velsmagende dessertvin, fantastisk til prisen

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.