Ny Harewood, Munda Biddi Forstør

Harewood, Munda Biddi

11870

Ny vare

Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, kalvemørbrad, okse og krydret mad.

Flere detaljer

87,20 DKK

Levering 1-3 dage

Produkt information

Årgang2016
DruesortShiraz
LandAustralien
Alkohol14,5 %
MadGrill-mad, kalvemørbrad, okse og krydret mad
GlasNydes af store rødvinsglas
Temperatur18 grader

Yderligere information

Denne australske vin, der har vundet flere priser, er lavet på shiraz druen. Den har en fyldig smag af blommer, chokolade, modne bær og vanilje. I glasset finder man duftnoter af brombær, kaffe, kirsebær, peber og violer. Eminent vin til et godt stykke kød.

En enorm saftig shiraz fra Blackwood Valley, der minder om et område ved Middelhavet, men er beliggende ca. 300 km syd for Perth i det sydlige Australien. Man finder der grønne dale, brusende floder - med vinstokke midt i det hele. Munda Biddi er lavet på perfekt modnet druer. De gærer på rustfrit stål og får en duft i glasset af fuldmodne brombær, vilde kirsebær, viol, sort peber, en smule espresso og vanille fra fadlagringen.

Den prisvindende vinmager, Kellie har givet sig selv den udfordring at lave små unikke batch-vine, der afspejler de vildt forskellige jordbunde og klimatiske forhold i området. Det opfylder han til fulde og mestrer også at give sine vine en frisk "coolness" og fuld modenhed. Han har med denne vin skabt en sand allrounder - prøv den!

Anmeldelser

★★★★★ Finansbureauet:
"Klassisk skåret australsk Shiraz med røg og peber i næsen og varm mund med animalske toner og snert af hvid peber, salmiaklakrids og mørk chokolade. Godt køb til prisen".

★★★★ Ekstra Bladet:
"En let og unddommelig vin i stilen med umiddelbar bærsmag og kun lette fadtoner. En saftig og rimelig fyldig vin med en mellemlang eftersmag".

★★★★★ James Halliday:
"Outstanding Winery".

Australsk vin

Australien laver generelt store, imødekommende vine med masser af eksotiske frugter i duft og smag. De har ofte en høj alkoholprocent og masser af smag og kraft. De er kendt for at lave smagfulde, let-drikkelige, gode og kommercielle vine - og vælger ofte lidt "sjove etiketter" på flaskerne.

Se også vores australske hvidvine her.

Reviews

Write a review

Harewood, Munda Biddi

Harewood, Munda Biddi

Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, kalvemørbrad, okse og krydret mad.