Tapas Vin, Rose (Navarra)

Tapas Vin, Rose (Navarra)

14161
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk og frugtig spansk rosévin lavet på druen garnacha. God til tapas, grill-mad og aperitif.

 

Denne frisk spanske rosévin har smag af hindbær, jordbær og frugtsødme. Den har en meget lækker afsluttende balanceret syre. I glasset giver den duft af frugt, hindbær og jordbærgrød. Vinen kommer fra Navarra, hvor druerne  er plukket fra vinstokke der er mellem 25 og 30 år gamle. Vinen har været på ståltanke i 6 måneder.

Spanske rosévine bliver produceret under ideelle forhold med deres solrige klima. Det giver hurtig-voksende og saftige druer, med efterfølgende frugtige og livlige vine. Spansk rosévin er fremragende til tapas, asiatisk mad og spicy mad generelt. Ja, og så fungerer de også perfekt som terassevin på en varm sommerdag!

Vild med tapas? Vi har lavet denne skønne tapas pakke - der er helt perfekt hvis du får gæster til tapas.

Navarra

Navarra er en region i Nordspanien, der grænser op til Baskerlandet. Det kølige højland med kolde nætter giver en lang modningsperiode, men alligevel sol nok i dagtimerne til at modne druerne til det perfekte. Området er især kendt for at producere rosévine.

Der findes også en tapas hvidvin og en tapas rødvin fra denne producent.

Årgang
2018
Druesort
Garnacha
Land
Spanien, Navarra
Alkohol
13 %
Mad
Tapas, grill-mad og aperitif
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.