Lust auf Perlage

Lust auf Perlage

00345431535
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Lækker frisk og let perlende økologisk tysk rosévin på pinot noir og regent druerne. God til skaldyr, sushi, asiatisk mad, kylling og aperitif.

 

Skøn og perlende tysk økologisk rosévin. En virkelig ukompliceret, aromatisk og frugtig rosé med duftnoter af kirsebær, hindbær, syltede jordbær, ribs, krydderier og lakrids. Smagen er fuld af friskhed og har masser af bærsmag og en tilpas frugtsødme. Et meget charmerende glas!

Druerne dyrkes på Weingut Riegers biodynamisk dyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Når de er afstilket og efter en let masning, gennemgår mosten en kortvarig skindmaceration, for at give vinen den utrolig flotte mørke roséfarve. For at bevare frugtigheden og aromaerne, foregår gæringen i ståltanke. For at vinen bliver perlende, foregår sidste del af gæringen på lukkede tanke. Hermed bibeholdes vinens naturlige kulsyre

Weingut Reiger

Iden sydlige del af Baden, ligger Weingut Rieger i Buggingen-Betberg syd for Freiburg. Det er nu 4. generation der styrer vinhuset, så der er masser af erfaring og tradition at trække på. Kælderen er fuldt udstyret med moderne vinificeringsudstyr, som er med til at give vinene den personlighed, finesse og kompleksitet, de er kendte for. Producenten ejer 14 hektar, som er beplantet med vinstokke, hvor de ældste vinstokke er ca. 50 år gamle. Der dyrkes udelukkende biodynamisk og økologisk og de er både Ecovin og Demeter certificerede.

Anmeldeldelser

★ - Vinavisen: "En fint perlende, frisk rosévin med tilsat kuldioxid. I smagen god krydring og en lille sødme. Vinen er fremstillet på økologisk dyrkede druer. Flasken har skruelåg".

Årgang
2015
Druesort
Pinot Noir og regent
Land
Tyskland
Alkohol
11,5 %
Mad
Skaldyr, sushi, asiatisk mad, kylling og aperitif
Temperatur
8 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
13
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.