Ny Tapas Vin, Verdejo (Rueda) Forstør

Tapas Vin, Verdejo (Rueda)

14159

Ny vare

Frisk og mellemfyldig spansk hvidvin lavet på druen verdejo. Den er god til lette fiskeretter, frokost, aperitif og selvfølgelig tapas.

Flere detaljer

79,20 DKK

Levering 1-3 dage

Produkt information

Årgang2016
DruesortVerdejo
LandSpanien, Rueda
Alkohol13 %
MadLette fiskeretter, tapas, aperitif og frokost
GlasNydes af hvidvinsglas
Temperatur12-14 grader

Yderligere information

Lækker, fyldig og frisk hvidvin fra Rueda i det nordlige Spanien. Vinen er lavet 100% på verdejo druen, og har både duft og smagsnoter af honning, nødder og pære. Den er frisk med en meget balanceret syre. Den er frugtig med et let strejf af bitterhed, der er karakteristisk for denne drue. Druen dyrkes primært i Rueda distriktet, der er blevet udnævnt til at være Spaniens bedste hvidvinsområde.

Er du vild med tapas? Så se vores tapas pakke her.

Rueda

Vinregionen Rueda ligger ca. 170 kilometer nordvest for Madrid i autonomiet Castilla y León. Regionen er på størrelse med Fyn og er opkaldt efter den lille by Rueda, der ligger ved hovedvejen fra Madrid til León. Vinregionen ligger i den centrale del af fordybningen, skabt af floden Duero. Her findes bløde skråninger og store terrasser, der er skabt af Duerofloden og dets bifloder Trabancos, Zapardiel og Adaja. Vinmarkerne i Rueda ligger i 700-800 højde. Denne højde giver et koldt klima om natten og gør at druerne beholder deres aroma. Jorden har en karakteristisk brun farve, er rig på calcium og magnesium og har et højt kalkindhold. Derudover er jorden stenet, hvilket gør den veldrænet og luftig. En jordbud som denne er meget velegnet til grønne druer. Det er derfor på netop disse karakteristiske marker, at man finder de bedste vinmarker i Rueda.

Reviews

Write a review

Tapas Vin, Verdejo (Rueda)

Tapas Vin, Verdejo (Rueda)

Frisk og mellemfyldig spansk hvidvin lavet på druen verdejo. Den er god til lette fiskeretter, frokost, aperitif og selvfølgelig tapas.