Tapas Vin, Verdejo (Rueda)

Tapas Vin, Verdejo (Rueda)

14159
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk og mellemfyldig spansk hvidvin lavet på druen verdejo. Den er god til lette fiskeretter, frokost, aperitif og selvfølgelig tapas.

 

Lækker, fyldig og frisk hvidvin fra Rueda i det nordlige Spanien. Vinen er lavet 100% på verdejo druen, og har både duft og smagsnoter af honning, nødder og pære. Den er frisk med en meget balanceret syre. Den er frugtig med et let strejf af bitterhed, der er karakteristisk for denne drue. Druen dyrkes primært i Rueda distriktet, der er blevet udnævnt til at være Spaniens bedste hvidvinsområde.

Er du vild med tapas? Så se vores tapas pakke her.

Rueda

Vinregionen Rueda ligger ca. 170 kilometer nordvest for Madrid i autonomiet Castilla y León. Regionen er på størrelse med Fyn og er opkaldt efter den lille by Rueda, der ligger ved hovedvejen fra Madrid til León. Vinregionen ligger i den centrale del af fordybningen, skabt af floden Duero. Her findes bløde skråninger og store terrasser, der er skabt af Duerofloden og dets bifloder Trabancos, Zapardiel og Adaja. Vinmarkerne i Rueda ligger i 700-800 højde. Denne højde giver et koldt klima om natten og gør at druerne beholder deres aroma. Jorden har en karakteristisk brun farve, er rig på calcium og magnesium og har et højt kalkindhold. Derudover er jorden stenet, hvilket gør den veldrænet og luftig. En jordbud som denne er meget velegnet til grønne druer. Det er derfor på netop disse karakteristiske marker, at man finder de bedste vinmarker i Rueda.

Årgang
2018
Druesort
Verdejo
Land
Spanien, Rueda
Alkohol
13 %
Mad
Lette fiskeretter, tapas, aperitif og frokost
Glas
Nydes af hvidvinsglas
Temperatur
12-14 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.