Cruz de Piedra, Macabeo

Cruz de Piedra, Macabeo

På lager
85,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Frisk og floral spansk hvidvin på macabeo druen. God til hvid fisk, skaldyr og paella.

 

Virkelig let-drikkelig og læskende spansk hvidvin - både til og uden mad! Den har en flot strå gul farve og en skøn duft af citrus, floral, pære og mandel. I glasset er der en skøn smag af friske grønne æbler med en behagelig syre. Drik den til lette fiskeretter, skaldyr, spansk paella eller som et læskende og frisk glas uden mad. Den her vin er et virkelig godt køb til prisen.

Producenten

Bodega (vingården) Virgin de La Sierra blev grundlagt i 1954 og var et af de første kooperativer i Aragón i det nordøstlige Spanien. Vinproducenten Manuel Castro, har administreret bodegaen siden 2004.

Jordbunden i området er forskelligartet. Der er jordbunde der er stenet, løs og meget fattig på næringsstoffer. Dette får vinrødderne til at grave dybt for at finde vand og næringsstoffer og resulterer i vine med karakter.
De fleste af bodegaens vinstokke dyrkes dog på rød ler med et højt jernindhold, hvilket giver kraftfulde vine, fulde af smag.

Når druerne er høstet, transporteres de til kældre, der kan rumme 3,9 millioner litre. Vingården er udstyret med moderne teknologi og betonholdere. Cruz de Piedre vinene er køligt fermenterede. Prøv også deres rødvin på garnacha druen.

Vinregionen Aragón

Vinområdet ligger sydøst for Rioja og vest for Barcelona, og er omringet af bjerge. I dette bjergrige område, har man dyrket vin i mere end 2000 år. Den mest plantede drue her er garnacha. Klimaet i området er forskelligt - fra kølige områder fra de relativt markante højder i bjernene i nord, til de varmere og mere tørre områder i den sydlige del.

Årgang
2020
Druesort
Macabeo
Land
Calatayud, Spanien
Alkohol
13,5%
Mad
Hvid fisk, skaldyr og paella
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.