Cruz de Piedra

Cruz de Piedra

1 Anmeldelser
På lager
85,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fyldig, rund og behagelig spansk rødvin på garnacha druen. God til grill, rødt kød, tapas, lammekølle, flæskesteg, and, vildt, gryderet, middelhavsmad med hvidløg og oliven.

 

Virkelig behagelig meget let-drikkelig spansk rødvin med masser af fylde, saft og rundhed. I glasset møder man duftnoter af brombær, kirsebær og en anelse peber. Den har en skøn rund og fyldig smag af solmodne bær og rød frugt. Der er skabt en seriøs vin med masser af power og koncentration. Trods fylden i vinen, er der en vis lethed over den, der gør den virkelig nem at drikke. Meget god og allround mad vin. Man får virkelig meget vin for pengene, hvor ét glas sjældent er nok!

Producenten

Bodega (vingården) Virgin de La Sierra blev grundlagt i 1954 og var et af de første kooperativer i Aragón i det nordøstlige Spanien. Vinproducenten Manuel Castro, har administreret bodegaen siden 2004.

Jordbunden i området er forskelligartet. Der er jordbunde der er stenet, løs og meget fattig på næringsstoffer. Dette får vinrødderne til at grave dybt for at finde vand og næringsstoffer og resulterer i vine med karakter.
De fleste af bodegaens vinstokke dyrkes dog på rød ler med et højt jernindhold, hvilket giver kraftfulde vine, fulde af smag. Disse forhold har vist sig helt ideelle for dyrkning af Garnacha druen.

Når druerne er høstet, transporteres de til kældre, der kan rumme 3,9 millioner litre. Vingården er udstyret med moderne teknologi og betonholdere. Cruz de Piedre vinene er køligt fermenterede og lagrer ikke på fad.

Prøv også deres friske og læskende hvidvin på macabeo druen.

Vinregionen Aragón

Vinområdet ligger sydøst for Rioja og vest for Barcelona, og er omringet af bjerge. I dette bjergrige område, har man dyrket vin i mere end 2000 år. Den mest plantede drue her er garnacha. Klimaet i området er forskelligt - fra kølige områder fra de relativt markante højder i bjernene i nord, til de varmere og mere tørre områder i den sydlige del.

Årgang
2019
Druesort
Garnacha
Land
Calatayud, Spanien
Alkohol
14 %
Mad
Grill, rødt kød, tapas, lammekølle, flæskesteg, and, vildt, gryderet, middelhavsmad med hvidløg og oliven.
Temperatur
16 grader
Skruelåg
Ja
1 Anmeldelse

Dejlig fyldig rødvin
Fin rund smag, smelter på tungen

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.