De Alberto Tempranillo

De Alberto Tempranillo

På lager
79,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Virkelig lækker og fyldig økologisk spansk rødvin på tempranillo druen. God til tapas, grill, oksekød, lammekød, bøf, krydret svinekød, gryderetter og lagrede oste.

 

Virkelig rund og fyldig spansk rødvin med en flot dybrød kirsebær farve. Den har en skøn duft af røde frugter og vilde modne bær. I smagen er der en tilpas afbalanceret dybde og tannin struktur med masser af moden bærsmag. Et virkelig godt glas vin til prisen.

Bodegaen de Alberto blev grundlagt tilbage i 1700 tallet. Vinproducenten Hijos de Alberto Gutiérrez, er 5. generation og hans familie har dyrket vin i næsten 350 år. Så der er masser af erfaring og traditioner forbundet med vinfremstillingen.

Vinområdet

Regionen Castilla y León har flere underområder og Vinområdet Vino de la Tierra de Castilla y León ligger i det nordvestlige Spanien. Området dækker et meget stort areal, der strækker sig helt fra Madrid til Portugals grænse.Man har dyrket vin i området i flere hundrede år.

Årgang
2019
Druesort
Tempranillo
Land
Spanien
Alkohol
14,5 %
Mad
Tapas, grill, oksekød, lammekød, bøf, krydret svinekød, gryderetter og lagrede oste
Temperatur
16 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.