Celler La Muntanya, El Chocolatero

Celler La Muntanya, El Chocolatero

15892
På lager
149,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fyldig spansk rødvin på monastrell, giró og garnacha druerne. God til oksekød, grill, lam, and og vildt. Vinavisen og Ekstra Bladet: ★★★★★

 

Fyldig og interessant spansk rødvin på druerne monastrell, giró og garnacha. Den har en kompleks og skøn smag af mørk chokolade, mørke kirsebær, sødme, tobak og har en lang og behagelig eftersmag. I glasset er der intens duft af brombær, chokolade, kaffe, kakao og røde bær.

Vinen er lavet på meget gamle stokke - nogle er helt op til 100 år gamle og en 1/4 har ligget på store, franske egetræsfade. Vinen er resultatet af 2 spanske vinentusiaster, der så potentialet i højkvalitetsvinmarker omkring deres hjemegn, Muro. Her blev der producerede druer i virkelig høj klasse fra gamle stokke, men hvor vinmageriet var sjusket og uprofessionelt. De 2 entusiaster startede genopbygningsarbejdet - opkøbte lokale vingårde, fik reddet planter, plantet nye og etablerede et vineri, der matchede deres høje krav.

I dag arbejder de med mere end 35 forskellige mikro-vinmarker i området omkring Alicante - syd for Valencia og inde i landet fra Spaniens østlige middelhavskyst. Alle de små microvinya har deres eget navn og terroir og alle dyrkes økologisk af lokale avlere.De har stor succes med deres projekt - og vi kan forstå hvorfor!

Anmeldelser

★★★★★ Ekstra Bladet

★★★★★ Vinavisen "”Meget flot, interessant og kompleks rødvin. I smagen er der mørke bær, chokolade og kakao samt en charmerende sødme.”

5 points Vinbladet: ”Fyldig smag, rig med moden, mørk frugt der går ingen i eftersmagen. Flot vin.”

Årgang
2015
Druesort
Monastrell (50%), giró (25% og garnacha (25%)
Land
Alicante, Spanien
Alkohol
14,5 %
Mad
Oksekød, grill, lam, and og vildt
Temperatur
16 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.