PSI Ribera del Duoro, Peter Sisseck

PSI Ribera del Duoro, Peter Sisseck

29141
På lager
349,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Spændende og intens spansk rødvin på tempranillo druen. God til lam, oksekød, grill. rødt kød, svinekød, vildt og kraftige oste.

Antal Enhedsrabat Du sparer
2 36,50 kr. 73,00 kr.
 

Frisk og yderst velsmagende rødvin fra Dominio de Pingus gården i Ribera del Duero. Vinen har en utrolig flot dyb-rød farve. Den har en skøn duft af
mørke og solmodne bær, violer, hindbær, kakao, kaffe og vanilje. I glasset er der en intens og behagelig smag, modne tanniner og mineralitet. Den har en lang, kraftig og fyldig eftersmag. Det her er en vin der imponerer - og skal opleves!

Druerne høstes og sorteres manuelt. Gæringen sker i store cement og rustfrie ståltanke, hvorefter op mod halvdelen af vinen modner videre i cement. Den resterende del modner 14-16 måneder på brugte fade fra Pingus og Flor de Pingus, samt større ældre fade. Dette resulterer i en enestående og eksklusiv vin af høj kvalitet. Vinen er ikke filtreret eller afklaret og er en vin med lagringspotentiale.

Vingården er drevet af den efterhånden ret berømte danske landbrugsingeniør og ønolog, Peter Sisseck. Den er produceret på tempranillo druen på vinstokke der i gennemsnit er over 30 år gamle, der dyrkes i "mikro-plots" på den lille vingård. Peter Sisseck køber druer fra andre vingårde i Ribera del Duero, betaler en god pris for dem og støtter dermed området. Han stiller krav til druernes kvalitet og at det skal være fra gamle vinstokke. Sidstnævnte skyldes hans ønske om at området bevarer sine gamle vinstokke. Vinbønderne opfordres til at implementere biodynamisk eller økologisk vindyrkning og kravene for "at være med" er ret høje.

Peter Sisseck

Peter Sisseck er oprindeligt uddannet fra Landbohøjskolen i København. Efter et studieophold i Bordeaux og ophold i USA, blev han i 1990 tilbudt job hos den anerkendte producent Hacienda Monasterio i Ribera del Duero i Spanien. Han sagde ja til jobbet, hvilket var startskuddet til hans spanske vin-eventyr.

Årgang
2018
Druesort
Tempranillo
Land
Ribera del Duoro, Spanien
Alkohol
14,5%
Mad
Lam, oksekød, grill. rødt kød, svinekød, vildt og kraftige oste
Temperatur
14-16 grader
Restsukker gram/liter
2
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.