Two Vines Cabernet sauvignon

Two Vines Cabernet sauvignon

05581611835
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Spændende og elegant rødvin fra Staten Washington på cabernet sauvignon druen. God til grill, krydret svinekød, pulled pork, lam, okse og råvildt.

 

Flot, mørk og rubinrød spændende rødvin fra St. Washington. Virkelig frugtig og saftig i smagen med masser af bærsmag - solbær, brombær og en anelse chokolade. Fyldige, afrundede og behagelig tanniner, der giver en velour blød fornemmelse og fin eftersmag med god dybde og længde. I glasset er der tydelige dufte af solbær, vanilje, blåbær og kirsebær. Vinen er drikke klar nu, men kan også gemmes og modnes i nogle år. Et meget elegant glas, der overrasker positivt - især når prisen tages i betragtning. 


Druerne afstilkes, mases og gæres på ståltanke med et par daglige omrøringer og med overpumpning. Efter en malolaktisk gæring på ståltanke modnes vinen i 12 måneder i en kombination af ståltanke og franske/amerikanske egefade.

Columbia Crest

Columbia Crest ejes i dag af det navnkundige firma, Château St. Michelle Estates. Vinhuset blev oprindelig grundlagt tilbage i 1983 og er beliggende i den østlige del af Washington State i AVA'en (American Viticultural Area) Columbia Valley/Horse Heaven Hills. Denne placering er helt optimal for vinproduktion, da Columbia Valley ligger i læ for Stillehavets rasen bag Cascade Mountain. Med husets godt 1000 hektar marker på de bedste jorde langs Columbia River, er Columbia Crest en mastodont i såvel størrelse som kvalitet. Strategien har altid været, at producere førsteklasses vine med branchens bedste vinifikationsudstyr. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne på Columbia Crest.

 St. Washington er det næst største vinområde i USA - overhalet af Californien og efterfulgt af Oregon.

Årgang
2018
Druesort
Cabernet sauvignon (87%), merlot (11%), Cabernet franc (2%)
Land
St. Washington, USA
Alkohol
13,5%
Mad
Grill, krydret svinekød, pulled pork, lam, okse og råvildt
Temperatur
16-18 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.