Jakob Jung, Riesling Classic

Jakob Jung, Riesling Classic

29746
På lager
139,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Lækker og læskende tysk hvidvin på riesling druen. God til aperitif, asiatisk mad, gris, lyst kød, kylling, fisk og Sushi. ★★★★★ fra Vinavisen og Ekstra Bladet.

 

Über skøn riesling fra vinområdet Rheingau i Tyskland. Vinen har en dejlig duft af citrus, kvæde og pære. I glasset er der masser af friskhed og smag af abrikos, melon, hvid fersken, mineralsk, let-krydret præg og en tilpas og behagelig frugtsødme. Den har en medium lang eftersmag.

Weingut Jakob Jung ligger i den østlige del af Rheingau i byen Erbach ved Eltville am Rhein.

Vingården drives i dag af Alexander Jung, der overtog driften fra sin far Ludwig i 2008 - der dog fortsat hjælper til på vingården. Det er et gammelt familieforetagende og har været drevet af familien Jung siden 1799. Inden da var det et landbrug med forskellige afgrøder, og det var faktisk Ludwig Jung, der efter sin overtagelse i 1969 ændrede driften til ren vinproduktion. Samlet har Alexander Johannes Jung 18 hektar vinmarker,

Anmeldelser

★★★★★ Vinavisen
"Lækker hvidvin med frisk og god Riesling-smag og en charmerende sødme. En herlig vin. Flasken har skruelåg".

★★★★★ Ekstra Bladet
"Godt Køb! Masser af røde æbler i næsen. Fyldig i udtrykket med masser af koncentration og intensitet i smagen. Fersken, citrus og blomster i smagen. Let frugtsødme især i eftersmagen. Klassisk god vin til prisen".

Vinområdet Rheingau

Rheingau er et af de i alt 13 vinområder i Tyskland. Det er sammen med Mosel, det mest respekterede områder og kendt for høj kvalitet og for at være fødestedet for riesling druen. Vinmarkerne i området er stejle og ligger ned mod Rhinen og beskyttet af Taunusbjergene. Jordbunden har masser af skiffer, løss og sand og har perfekte forhold til at dyrke koldklima druen: riesling druen - hvilket også 84% af markerne er beplantet med. Klimaet i Rheingau er lunt med milde vintre og varme somre - og en gennemsnitstemperatur på 10,6°C.

Området byder på forskellige stilarter for deres vine og med varierende sødmegrader - lige fra de helt tørre til de meget søde vine. Uanset dette, har de alle det mineralske præg og den rene syre, der netop kendetegner vine fra Rheingau.

Årgang
2018
Druesort
Riesling
Land
Rheingau, Tyskland
Alkohol
12%
Mad
Aperitif, asiatisk mad, gris, lyst kød, kylling, fisk, og sushi
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
11
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.