• Pakke
Buffet pakke

Buffet pakke

På lager
267,00 kr.

I stedet for 277,00 kr.

Inkl. moms Levering 1-3 dage

Denne allround Buffet vin pakke, er sammansat af vine der passer de fleste retter. Hvidvin på chardonnay, rødvin på sangiovese og dessertvin på moscato druen.

Denne pakke indeholder

 

Med denne vin pakke er du klar til at holde fest, når menuen skal være buffet. Vinpakken er sammensat af 3 forskellige vine, der er gode allround vinde og som de fleste vil kunne lide:

Velkomstdrink

Skal dine gæster bydes velkommen med en velkomstdrink? Vi kan anbefale et glas mousserende semi seco spansk cava. Den er frisk i smagen med masser af frugtsødme.

Hvor mange flasker vin?

Det er svært at beregne hvor meget vin der skal købes til fest. Det er vanskeligt at vide hvor meget gæsterne drikker! Vi har lavet nogle hovedregler du kan følge på siden vin til fest. Her kan du også se hvor langt flaskerne rækker.

Vi har også en buffet vin pakke der er lidt mere eksklusiv - se vores buffet pakke deluxe her. Har du brug for hjælp til mængder, vine eller priser, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv til os på: info@menuvin.dk.

Ingen anmeldelser
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.