• Pakke
Buffet pakke deluxe

Buffet pakke deluxe

På lager
357,00 kr.

I stedet for 367,00 kr.

Inkl. moms Levering 1-3 dage

Denne allround buffet vin pakke, er sammensat af vine der passer til de fleste retter. Hvidvin på grüner veltliner druen, rødvin på zinfandel druen og mousserende dessertvin på moscato druen.

Denne pakke indeholder

 

Men denne vin pakke til buffet, er du klar til at holde fest. Vinpakken er sammensat af 3 forskellieg allround vine, som de fleste vil kunne lide. Den indeholder en hvidvin, rødvin og en mousserende dessertvin:

Velkomstdrink

Hvis dine gæster skal bydes velkommen med en velkomstdrink, anbefaler vi et glas mousserende semi seco spansk cava. Det er en lækker frisk cava fuld af friskhed og frugtsødme. Den er frisk i smagen med masser af frugtsødme.

Hvor mange flasker?

Det kan være svært at beregne hvor meget vin der skal købes. Hvor meget drikker dine gæster? Vi har lavet nogle hovedregler du kan følge på siden vin til fest. Her kan du også se hvor langt flaskerne rækker.

Vi har også en buffet vin pakke der er en anelse mere prisvenlig - se vores buffet pakke her. Har du brug for hjælp til mængder, vine eller priser, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv til os på: info@menuvin.dk.

Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.