Bimber Vodka

Bimber Vodka

21521
På lager
249,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Spændende vodka fra et mikro destilleri i Storbritannien. Drik den ren eller i drinks/cocktails.

 

Bimber destilleriet er et ret nyt mikro destilleri, der startede produktion i 2015. Denne vodka har en ren og behagelig smag af citrus og et fint strejf af vanilje. Den har noget dybde og kompleksitet over sig, der gør den spændende at drikke - især hvis man drikker den ren!

Destilleriets egen mission var fra starten, at skabe produkter med naturlige ingredienser, hvor passionen for smag og kvalitet skulle være i højsædet - modsat de masseproducerede vodkaer, der dominerer markedet. Alt er autentisk og håndlavet og der destilleres på små 600 liters "copper pot stills".

Destilleriets fremgangsmåde, er stærkt inspireret af den traditionelle polske metode. Hveden til vodkaen kommer fra økologisk dyrket byg i Hamshire. Den destilleres hele 4 gange, hvorefter det vigtigste for denne vodka sker: den bliver lagret på amerikanske bourbonfade fra USA og får tilsat en hemmelig blanding af krydderier. Kombinationen af fadene og krydderierne giver en unik smag og dybde, som du garanteret aldrig har smagt lignende før!

Ingen anmeldelser
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.