Vin til risalamande

Vin til risalamande

Risalamande er en klassisk dansk juledessert. Den er lavet på en grød af ris og mælk, hakkede mandler og fløde, der serveres afkøles. Hertil serveres en lun kirsebærsauce. Kirsebær og mandel er de mest dominerende smage og dem som vinen skal matche.

Den bedste vin ledsager

Kirsebær smagen er meget markant og passer bedst sammen med en rød type vin. Et klassisk vin valg er at servere portvin, hvilket ikke er uden grund. Portvin passer rigtig godt til risalamande. Der er forskellige typer af portvin. Ruby port har en skøn bæragtig smag, mens Tawny port er mere nødde og karamelagtig. En LBV er lidt mere rund og kraftig i smagen.

Alle 3 typer af portvin passer til risalamande. Husk at servere portvinen afkølet.

Har du styr på vinen til julemaden?

Aktive filtre

Dalva, LBV
Tilgængelig
Portvin

Dalva, LBV

10886
0 Review(s) 
159,00 kr.
Elegant Late Bottled Vintage port, lavet på druerne tinta roriz og touriga nacional. God til chokolade, chokoladekage, desserter, og frugtige desserter. Vinavisen giver ★★★★★.
Dalva, Ruby Port
Tilgængelig
Portvin

Dalva, Ruby Port

10873
0 Review(s) 
119,00 kr.
Flot mørkerød Ruby portvin på druen touriga nacional. God til desserter med bær, chokolade, lagrede/kraftige oste og skimmelost.
Dalva, Tawny Port
Tilgængelig
Portvin

Dalva, Tawny Port

10872
0 Review(s) 
119,00 kr.
Tawny portvin fra Portugal på druen touriga nacional. God til bløde oste, frugttærter, chokolade, nødder, cocktails og frugtige desserter.
Portvin pakke
  • På tilbud!
  • Pakke
Tilgængelig
Vinpakker

Portvin pakke

0 Review(s) 
379,00 kr. 397,00 kr.
Portvin pakke der indeholder 3 forskellige portvine: Tawny, Ruby og Late Bottled Vintage port.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.