Vin til chokoladekage

Vin til chokoladekage

Chokolade er altid temmelig sødt - uanset om det er i en kage, i en dessert eller bare for sig selv. Sødt chokolade skal ledsages af søde vine. De mørke ristede aromaer og det bitre i chokolade og kakao egner sig bedst til de røde vine.

Vin til plain chokoladekage

Et oplagt vin valg til chokoladekage er, at drikke portvin eller en riesling auslese. Hvis chokoladekagen serveres uden noget til, vil en Ruby port eller en Late Bottled Vintage port passe bedst.

Vin til chololadekage med bær, frugt og- eller vaniljeis

Serveres der bær og- eller frugt til chokoladekagen, vil en frugtig Ruby port passe bedst. Serveres der nødder eller vaniljeis til chokoladekagen, vil en Colheita eller Tawny port passe godt. Uanset om der serveres bær, frugt eller nødder til, vil det i alle tilfælde passer perfekt med en sød tysk riesling auslese til.

NB

Husk altid at servere din portvin kølig. Du kan læse mere generelt om vin til dessert her.

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.