Californisk rødvin

Druer til rødvin

I Californien laves der god rødvin. Faktisk er 9 ud af 10 vine der produceres i USA fra Californien. Det er ikke uden grund. De har et meget stabilt og samtidigt et mangfoldigt klima - fra bjerne, tågede kystlinjer, brændende ørkenområder til frugtbare dale.

Der er igennem tiden blevet eksperimenteret meget blandt producenterne. Fra at have lavet meget søde, portvinsagtige vine, laves der i dag helt anderledes vine. Druerne der anvendes idag, er andre slags end dem der blev lavet vine på tilbage i 60´erne. Nu laves der vin på de nyeste fremstillingsmetoder, af meget ambitiøse vinmagere, der fokuserer på at kvalitetsniveauet er i top.  

Aktive filtre

Smoking Loon - Pinot Noir
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Pinot Noir

13564
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fløjlsblød anmelderrost californisk rødvin lavet på pinot noir druen. Den er god til fjerkræ, kalv, pastaretter og risotto.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.