New Zealandsk hvidvin

Grønne druer til hvidvine

New Zealand er kendt for at producere hvidvine med masser af friskhed og frugt smag. Klimaet med kølige nætter kombineret med varme solskinsdage og saltede havbriser, giver lækre, sunde og friske vine med en perfekt balance. Hvidvinsdruen der er mest benyttet er sauvignon blanc. Det er en ret let-genkendelig drue når det kommer til dens aromaprofil, der bærer tydlig præg af hyldeblomst, passionsfrugt, solbærblade og stikkelsbær.

På New Zealand er der 10 forskellige vinområder, der fordeler sig på 50.000 hektar jord. Der anvendes 25 forskellige druesorter - både grønne og blå. I den nordligste del af New Zealand er jorden egentlig for frugtbar til at dyrke vinavl. Der er alligevel nogle vinproducenter der trodser dette og laver herlige rødvine. I den sydlige del har vinområderne Marlborough, Cangerbury og Otago med den kalkrige jordbund, optimale forhold til at dyrke hvidvin.

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.