Terre Forti Sangiovese Rubicone

Terre Forti Sangiovese Rubicone

29419
På lager
89,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Italiensk let-drikkelig rødvin på sangiovese druen. God til oksekød, kalvekød, svinekød, vildt, klassiske italienske retter, moden og hård ost og fjerkræ.

 

Lækker, frugtig og let-drikkelig rødvin med smag af hindbær, kirsebær og modne jordbær. Den har en frisk syre og moderate tanniner.

Det er en meget god mad-vin, der er lavet 100% på sangiovese druen. Den er lavet på ståltanke og har gæret ved lave temperaturer, hvilket giver en frugtig vin med masser af friskhed. Syreindholdet i vinen gør den perfekt til de klassiske italienske retter - men er meget nem at matche mad generelt. Drik den til okse, gris, kalv, fjerkræ, vildt og faste oste.

Anmeldelser

Bronze ved Decanter World Wine Awards 2017

Vinområdet Rubicone

Vinområdet Rubicone i Emiliga Romagna er kendt for at producere mørke og kraftige vine og giver generelt god valuta for pengene. Sangiovese druen er den dominerende druesort her. Området har Bologna som hovedby og ligger umiddelbart syd for Po-floden, hvor den flade Po-slette grænser mod Appeninerbjergene. Selve vinområdet er cirka halvt så stort som Danmark og grænser bl.a. op til Lombardiet, Veneto, Piemonte og Toscana.

Årgang
2018
Druesort
Sangiovese
Land
Italien
Mad
Oksekød, kalvekød, svinekød, vildt, klassiske italienske retter, moden og hård ost og fjerkræ
Glas
Nydes af store rødvinsglas
Temperatur
14-16 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.