Vin til wok

Vin til wok

Wok mad består typisk af et hav af forskellige grøntsager, kød i strimler og krydderier, herunder soya sauce. Nogle vælger sur/sød sauce som tilbehør. Det er en ret der kan laves i flere udgaver, både med hensyn til valg af grøntsager, kød-type, krydderier samt hvor stærk den skal være. Det er uanset varianten, en ret med mange forskellige smage, som vinen skal kunne harmonere med.

Wok - den milde udgave

I den milde udgave er udgangspunktet lynstegte grøntsager, kød, soyasauce og noget sødme. Her vil det passe rigtig godt med med en hvidvin med lidt sødme. Prøv en østrigsk eller tysk riesling, østrigsk grüner veltliner eller en semi seco spansk cava.

Wok - i den lidt stærke udgave

I den lidt stærkere version, er der tilsat lidt mere af de stærke krydderier som f.eks. chili. Her kræver det en mere læskende og sødmefuld vin. Prøv en fransk gewurztraminer, der har den fornødne sødme og aromatiske profil.

Vild med asiatisk mad? Du kan læse om vin til indisk mad og  vin til thaimad her.

Aktive filtre

Becker-Landgraf, Riesling...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

0 Review(s) 
1 Anmeldelser
119,00 kr.
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
Dignitat, Cava, Semi Seco
Tilgængelig
Mousserende vin

Dignitat, Cava, Semi Seco

12448
0 Review(s) 
85,00 kr.
Semi Secco er en halvtør spansk cava, lavet på marcabeo, xarello og parellada druerne. God til fisk, lette, frugtige desserter eller som aperitif med lidt sødt til.
Grüner Veltliner 1 liter
Tilgængelig
Østrigsk hvidvin

Grüner Veltliner 1 liter

0 Review(s) 
109,00 kr.
Østrigsk hvidvin på grüner veltliner druen. Bemærk: 1 liter. Her får du en bordvin af meget høj kvalitet. Allround vin der er god til fisk, skaldyr, sushi, krydret mad, asiatisk mad og buffet.
Grüner Veltliner Göttweiger...
Tilgængelig
Østrigsk hvidvin

Grüner Veltliner Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Anmelderrost østrigsk hvidvin på deres nationaldrue grüner veltliner. God til fisk, stenbiderrogn, muslinger, krydret mad, forårsretter, asiatisk mad, sushi, lyst kød, frokost og aperitif.
Riesling Göttweiger Berg
Tilgængelig
Hvidvin

Riesling Göttweiger Berg

0 Review(s) 
109,00 kr.
Saftig østrigsk hvidvin på riesling druen. God til gris/svinkød, fjerkræ, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og aperitif.
Zinck, Gewurztraminer
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Gewurztraminer

14759
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.