Vin til suppe

Vin til suppe

Til langt de fleste supper vil hvidvin være den bedste ledsager. Hvilken hvidvin der vil passe bedst, er afhængigt af hvilken suppe det er - eller hvad hovedingrediensen er.

Hvilke vine til suppe?

Gode allround hvidvine til suppe, er vine på druerne riesling med god syre - enten østrigskfransk eller tysk, oversøisk frugtig chardonnay - californiskaustralsk eller chilensk eller en frisk New Zealandsk sauvignon blanc. Der findes et hav af forskellige suppe typer, hvilket smagsmæssigt kræver forskellige vine. Vi vil gerne hjælpe dig til at træffe et godt valg og har udvalgt nogle populære supper, som vi anbefaler vine til. Du kan til venstre her på siden se supperne. Læs med under hver ret, hvor vi anbefaler vine der passer lige præcis dertil.

Hvor kold skal vinen være?

Husk at servere hvidvinen ved en temperatur på ca. 10 grader. En iskold vin giver en mærkelig fornemmelse til en brandvarm suppe. 

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

2 Anmeldelser
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
På lager
119,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.