Vin til tomatsuppe

Hvidvin er det helt rigtige valg, når du skal vælge din vin til tomatsuppe. En klassisk tomatsuppe kræver en aromatisk og syrerig hvidvin. Hvidvinen der vil passe godt hertil, er en oversøisk vin på sauvignon blanc druen.

Vinen der matcher

Den der vil passe rigtig godt til retten, er en sauvignon blanc fra New Zealand, hvor de har virkelig stor succes med netop denne drue, som nærmest er deres national drue. Husk at du ikke bør servere din vin helt afkølet. Det giver en lidt mærkelig fornemmelse sammen med den varme suppe.

Vinen til en spicy tomatsuppe

Er tomatsuppen en mere krydret variant med chili og hvidløg, må vinen godt være lidt mere aromatisk med god frugtsødme. Her vil en fransk hvidvin på gewurztraminer druen passe godt.

Du kan læse mere generelt om vin til suppe her.

Aktive filtre

Rock Ferry, 3rd Rock,...
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
129,00 kr. 159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
Zinck, Gewurztraminer
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Gewurztraminer

14759
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.