Vin til tomatsuppe

Vin til tomatsuppe

Hvidvin er det helt rigtige valg, når du skal vælge din vin til tomatsuppe. En klassisk tomatsuppe kræver en aromatisk og syrerig hvidvin. Hvidvinen der vil passe godt hertil, er en oversøisk vin på sauvignon blanc druen.

Vinen der matcher

Den der vil passe rigtig godt til retten, er en hvidvin på sauvignon blanc druen - enten fra Østrig eller New Zealand.  Sidst nævnte har virkelig stor succes med netop denne drue, som nærmest er deres national drue. Husk at du ikke bør servere din vin helt afkølet. Det giver en lidt mærkelig fornemmelse sammen med den varme suppe.

Vinen til en spicy tomatsuppe

Er tomatsuppen en mere krydret variant med chili og hvidløg, må vinen godt være lidt mere aromatisk med god frugtsødme. Her vil en fransk hvidvin på gewurztraminer druen passe godt.

Du kan læse mere generelt om vin til suppe her.

Sauvignon Blanc Göttweiger Berg

Frisk og frugtig østrigsk hvidvin på sauvignon blanc druen. God til fisk, skaldyr, salater, retter med tomater, asparges, tærter, gedeost, pasta og krydrede retter fra det asiatiske køkken.
På lager
149,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.