Val d'Oca - Moscato Dolce

Val d'Oca - Moscato Dolce

14225
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Perlende italiensk vin med skøn frugtsødme og lav alkoholprocent (6,5%) på druen moscato. God til aperitif, bærtærter, desserter, isdesserter og kransekage

 

Denne mousserende italienske vin har en sød og læskende smag af citrus og kvæde. I glasset dufter den af ananas, eksotisk frugt og kvæde. Den minder utroligt meget om en lækker Asti. Men da vinen ikke er lavet i byen Asti, kan den ikke tage navnet på sig. Uanset er det en sød og dejlig vin, der slår de fleste Asti-vine i samme prisklasse med flere længder. Den har karakter nok til at kunne bruges til andet end en terrassevin - den er helt oplagt til kransekagen eller frugtsalaten.

Midt imellem druesaft og "rigtig" vin beholder Moscato sin druekarakter, sin naturlige frugtsødme og sine bobler og er en læskende og venlig drik med sin lave alkohol på 6,5%.

Cantina di Valdobbiadene-VAL D'OCA er beliggende i smukke omgivel­ser, omgivet af bølgende bakker mellem Conegliano Asolo og Treviso ved foden af Alperne. Oprettet i 1952 samler konsortiet i øjeblikket ca. 600 producenter og 614 hektar vinmarker.

Vild med bobler? Se alle vores mousserende vine her. Hvis du er til de mere søde vine, kan du se vores udvalg af dessert vine.

Druesort
Moscato
Land
Italien
Alkohol
6,5 %
Mad
Desserter, aperitif, bærtærter, isdesserter, kransekage
Glas
Nydes af champagneglas
Temperatur
6-8 grader
Restsukker gram/liter
120
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.