Tapas Vin, Tempranillo

Tapas Vin, Tempranillo

14160
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Mørk og fyldig spansk rødvin, lavet på druen tempranillo. God til tapas, oksekød, lammekød, krydret svinekød og gryderetter.

 

Denne Spanske rødvin er lavet på druen tempranillo. Tempranillo er nærmest indbegrebet af spansk rødvin. Vinen har smag af røde bær, frugt og sødme. Den har en skøn duft af sveske, kirsebær og brombær. Tempranillo druen giver vinen en tæt, mørk farve, lavt syreindhold, milde tanniner og masser af fylde.

Kan du lide tapas? Se vores tapas pakke her.

Jumilla

I den sydøstlige del af Spanien mellem provinserne Albacete og Murcia ligger vinregionen Jumilla. Landskabet er karakteriseret ved brede dale og sletter, der er omringet af bjerge. Selve vinområdet ligger imellem Middelhavets kyst og Spaniens centrale højslette. Klimaet i Jumilla defineres som fastlandsklima, der både er påvirket af den korte distance til Middelhavet mod øst og højsletten mod vest. Generelt er klimaet varmt og tørt med cirka 3.000 solskinstimer om året.

Fra samme producent findes også en hvidvin til tapas og en rosévin til tapas.

Årgang
2016
Druesort
Tempranillo
Land
Jumilla, Spanien
Alkohol
14 %
Mad
Tapas, oksekød, lammekød, krydret svinekød og gryderetter
Temperatur
16-18 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.