Dignitat Negre Tinto

12443
På lager
69,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fyldig spansk rødvin lavet på grenache og tempranillo druerne. God til tapas og grill-mad.

Lækker frisk, ren og saftig spansk rødvin, med smag af frugt, røde bær og en dejlig lang sødmefuld eftersmag. Den er fyldig, varm og velstruktureret. I glasset er der duftnoter af frugter og røde bær.

Vinhuset Dignitat

Dignitat blev startet helt tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, hvor de dyrkede druer i Villafranca del Penedes, der ligger i Catalonien ca. 50 km fra havet og 40 km syd for Barcelona. Markerne ligger i 350-500 meters højde, hvilket giver helt optimale forhold til dyrkning af vindruer. Vinhuset går meget op i at benytte sig af lokale druesorter, som kombineres med tradition og moderne teknologi, til at frembringe de lækreste vine. 

Catalonien

Produktionen af vin i Catalonien kan spores mange hundrede år tilbage i tiden. Nogle af de første til at producere vin i dette område var Fønikerne, som var i området inden romerne kom. Romerne var derimod med til udvikle vinen, så den blev mere raffineret. 

Cataloniens varme, solrige somre og lidt milde vintre kombineret med passende mængder nedbør giver oplagte betingelser for vinproduktion i dette område.

Se vores andre rødvine her.

 

Årgang
2016
Druesort
Grenache (80%) og Tempranillo (20%)
Land
Spanien, Catalonien
Alkohol
14%
Mad
Tapas, grill-mad
Glas
Nydes af store rødvinsglas
Temperatur
16-18 grader
Dekantering
Vinen iltes en 1 time før den nydes.
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.