Vin til skaldyr

Vin til skaldyr

Skaldyr er forbundet med noget fint, smagfuldt, delikat og festligt. Der er stor forskel på hvilken slags skaldyr der er tale om, når det kommer til hvilken vin der matcher. Nogle skaldyr har en lidt sødmefuld smag over sig, mens andre har en mere kraftfuld og dominerende smag. Vinene bør derfor tilpasses efter hvilken type af skaldyr der skal serveres.

Helt generelt er der dog et par vinforslag der vil fungere som gode allround skaldyr vine. Det helt oplagte - og i den lidt mere eksklusive ende er, at drikke champagne til skaldyr. Her vil både en klassisk og en rosé variant passe fantastisk. Eller prøv en chardonnay i den lette ende eller en vin på sauvignon blanc druen.

Se desuden vin forslag til de fleste forskellige slags skaldyr på vin til fisk og skaldyr siden.

Aktive filtre

Albert Ponnelle, Signature...
Tilgængelig
Hvidvin

Albert Ponnelle, Signature Blanc

0 Review(s) 
89,00 kr.
Fransk let, frisk og behagelig hvidvin fra Bourgogne på druen chardonnay. God til fisk, skaldyrsalat, lyst fjerkræ, milde oste og pastaretter
Cattier,  Champagne Rosé...
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Rosé Premier Cru Brut

10700
0 Review(s) 
389,00 kr.
Ægte Champagne Rosé fra Champagne i Frankrig. Den er lavet på pinot noir (50%), pinot meunier (40%) og chardonnay (10%). God til skaldyr, aperitif, milde oste og gris.
Cattier, Champagne Icône Brut
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Icône Brut

10688
0 Review(s) 
279,00 kr.
Elegant og frisk Champagne lavet på druerne pinot meunier (50%), pinot noir 30% og chardonnay. God til fisk, skaldyr og aperitif. Vinavisen giver★★★★★.
Rock Ferry, 3rd Rock,...
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
129,00 kr. 159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.